Akrylduk

Vi har akrylbelagte duker i mange design og farger til enhver tid på lager for å ha det beste utvalget tilgengelig for alle våre kunder. Akrylbelagt duk har en meget høy kvalitet og ser veldig naturlig ut da duken er laget av vevde tekstiler som lin, bomull og polyester. Du kan derfor trygt benytte disse dukene innendørs med stor suksess.

  • Ruller på 15 til 20 meter – lange bord er ingen problem!
  • Tåler mye mer enn ubehandlet tekstil – tørk av med en klut
  • Lang levetid
  • Kan benyttes innendørs og utendørs

 Tanken bak en akrylbelagt tekstilduk er å gi duken lengre levetid, enklere renhold samtidig som man tar vare på det mer ekslusive utseende i forhold til voksduk. Duken rengjøres enkelt med en fuktig klut, samtidig kan man vaske dukene på 30 graders finvask uten sentrifuge. Duken kan strykes på lav varme på baksiden uten å ta skade av det.

 Til forskjell fra voksduk som har en “tett” overflate skal man raskt tørke opp søl fra matrester og drikke for beste resultat. Du kan fint søle rødvin på denne duken, men la det ikke ligge natten over i den tro at du slipper en flekk.

Share the Post:

Related Posts

Dekorfolie

Eller kontaktpapir som mange også vil kalle det, det tradisjonelle hyllepapiret fra tiden da hylleplater ble levert som ubehandlet sponplate

Read More

Vindusfolie

Vindusfolie er et veldig populært produkt for å hindre innsyn samtidig som du bevarer dagslys. Det kan være at du

Read More