Dekorfolie

Dekorfolie, hyllepapir eller kontaktpapir, kjært barn har mange navn. D-c-fix er det originale kontaktpapiret med mange flotte design i mange kategorier som metall, treverk og dekor. Hos dekorer.no kan du kjøpe småruller eller pr meter i et stort utvalg. Vi sender over hele landet og har lager i Norge.

Tresturktur

Trestruktur designfolie eller dekorfolie er populært spesielt til å lage nytt design på en bordplate, freshe opp skap- og skuffefronter, reparere treflater i bil, bobil eller båt og mange andre ting. Har du et sett høyttalere som du ønsker i hvitt treverk i stedet for sort, det fikser du enkelt selv med folie. 

kontaktpapir sanremo eik 346-0632
Speilfolie

Speilfolie

Speilfolie er en genial folie for å gi møbler et flott og moderne utstykk. Folien er litt tykkere så man ikke får så mange rugler i speilet og fungerer ypperlig til å dekorere forskjellige møbler eller laget seg et speil som ser litt annerledes ut. 

Metallfolie

Metallfolie har struktur som etterligner metall. De er kjempefine og gir møbler, hyller med mer et moderne utseende. Hva med å foliere slitte skuffefronter?

Metallfolie d-c-fix

Vindusfolie

Vindusfolie er etterhvert et meget godt kjent produkt. Det gjør livet enklere når det kommer til å skjerme seg mot innsyn samtidig som man beholdet dagslys. Passer bra i hjemmet, hytta og til campinglivet. Folien kan også brukes til dekorasjon av feks glass i dører eller skapdører, dekorere glassbord, det er kun fantasien som setter grenser.